Şehit Sefa İzbudak Ortaokulu

Vizyon: Biz ŞEHİT SEFA İZBUDAK ORTAOKULU olarak, Bütün öğrencilerimizin öğrenmeyi öğrenmelerini, bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, her öğrencinin bir üst eğitim kurumuna yerleşmesini ve sosyal becerilerini geliştirmesini, eğitim ve öğretimde örnek ve önder olmak için çalışıyoruz.

Misyon: Biz ŞEHİT SEFA İZBUDAK ORTAOKULU olarak istiyoruz ki ; Okulumuzda eğitim - öğretim temel ihtiyaç kabul edilsin. Okulumuzda her veli öğrencisine eğitim - öğretim için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Bizlere inansın, destek olsun. Okulumuzda çağdaşlık, teknoloji, toplumsal yardımlaşma, milli ve manevi değerler egemen olsun ve bunun için değerine sahip insanların yetişmesini, topluma katkıda bulunacak ve büyük düşünebilen insanlar yetişsin istiyoruz.

Başarılar: 2008-2009 Eğitim-Öğretim Yılı Yıldız Kızlar Hentbol Adana Grup 1´inciliği, 2012-2013 Eğitim-Öğretim Yılı Yıldız Kızlar Hentbol Adana Şampiyonu, 2013-2014 Küçük Kızlar Hentbol Takımımız Adana 3´üncülüğü. 2016-2017 ilçe futbol takımı şampiyonluğu

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: 08:10-12:20 ve 13:20-15:00
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 5374312002

Belgegeçer - (537) 431 2002

WEB - https://sehitsefaizbudakortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Cumhuriyet Mahallesi Maarif Sokak No 12 Pozantı / ADANA

Öğretim Şekli :Normal Eğitim - Öğretim

Yerleşim Yeri - Pozantı İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi Maarif Caddesi No:12´de bulunmaktadır.

Adres - Cumhuriyet Mahallesi Maarif Sokak No 12 Pozantı / ADANA

Ulaşım Şehirler arası otobüsle, tren, koparatif araçları, Adana BŞB Otobüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 95 km uzaklıkta olup ilçe merkezindedir.